Luka, Luka, Luka...muka mi je više – neki igrači žele da otkažu Sloveniji

Izvor: B92, 28.Feb.2024, 00:40

"Luka, Luka, Luka...muka mi je više – neki igrači žele da otkažu Sloveniji"

Slovenija je veoma dobro počela kvalifikacioni ciklus za odlazak na Evrobasket, pobedama nad Ukrajinom (87:73) i Izraelom (88:79).

U grupi je još Portugalija i svakako su "zmajčeki" glavni favoriti za prolaz dalje.

Naravno, u timu Slovenije nije bilo prve zvezde Luke Dončića, što je ponovo bila tema tamošnjih novinara, iako je vrlo jasno zbog čega nije mogao da se odazove nacionalnom timu.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<
Zato je vrlo oštro na ta pitanja reagovao kapiten Klemen Prepelič.

On je uputio kritike na račun slovenačkih novinara koji više pažnje pridaju Dončiću koji nije tu nego je prilično oštro komentirao da tamošnji mediji isključivo pišu o Dončiću, a ne momcima koji su tu.

"Uvek se ističe da nije tu i zašto ga nema. Luka, Luka i opet samo Luka... Svi smo svesni da bez Dončića nemamo šanse za sam vrh, ali dobijam informacije da se stalno pljuje po momcima koji uvek dolaze da igraju za reprezentaciju'', rekao je Prepelič za rtvslo.si.

"Bez njih Slovenija ne bi videla Luku na velikim takmičenjima i u slovenačkom dresu. Tih 11, 12 momaka koji su uvek tu možda zaslužuju malo više poštovanja naših navijača. Uvek govorim da su naši navijači najbolji na svetu, ali muka mi je od stalnog pljuvanja istih igrača. Iskreno, mnogi od njih razmišljaju da više ne igraju za reprezentaciju. Svi oni su važni za sjajne stvari koje se događaju u slovenačkoj košarci", zagrmeo je Prepelič.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.