Lopta za EP opasnija od Džabulanija

Izvor: B92, 10.Okt.2011, 19:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lopta za EP opasnija od Džabulanija

Nova lopta marke Adidas, koja će se koristiti na Evropskom prvenstvu 2012. godine, biće brža i opasnija za golmane, izjavio je direktor Adidasa Herbert Hajner.

"Napravićemo loptu koja će se brže kretati i nadamo se da će strelci biti još efikasniji. Primedbe golmana na Džabulani nestale su onog trenutka kada je šampionat počeo, jer su ljubitelji fudbala uživali u igri", rekao je Hanjer.

On nije >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << želeo da otrkije ime lopte, već je to ostavio za 3. decembar kada će u Kijevu biti obavljeno svečano žrebanje grupa za Evropsko prvenstvo 2012. godine.

Naziv lopte imaće veze sa Ukrajinom i Poljskom, domaćinima prvenstva.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Revolucionarna lopta" spremna za EP

Izvor: Sportal.rs, 10.Okt.2011

Fudbaleri reprezentacija koje će igrati na Evropskom prvenstvu u Ukrajini i Poljskoj, nadamo se i naši, šutiraće i driblaće sa novom "adidas" loptom, bržom i nepredvidljivijom za golmane, tvrde u tom nemačkom preduzeću.

Nastavak na Sportal.rs...

Nova lopta opasnija i brža od Džabulanija

Izvor: Blic, 10.Okt.2011

Prema rečima direktora "Adidasa" Herberta Hajnera, nova lopta marke Adidas, koja će se koristiti na Evropskom prvenstvu 2012. godine, biće još brža i opasnija za golmane..."Napravcihemo loptu koja će se brže kretati i nadamo se da će strelci biti još efikasniji. Primedbe golmana na Džabulani...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.