Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 06.Dec.2023, 09:05

Lideri G7 održaće danas onlajn sastanak sa Zelenskim

Lideri zemalja Grupe 7 (G7) održaće danas onlajn sastanak sa predsednikom Volodimirom Zelenskim, prenosi Rojters. Ministri spoljnih poslova sedam zemalja će na sastanku razgovarati o situaciji u Ukrajini i na Bliskom istoku, ali i o veštačkoj inteligenciji, najavio je glavni sekretar kabineta Japana Hirokazu Macuno na konferenciji za novinare.
Pogledaj vesti o: Rat u Ukrajini

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Zelenski upozorio G7 protiv "kolapsa" zapadnog jedinstva

Izvor: VOA, 06.Dec.2023

KIJEV — Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski rekao je liderima G7 u sredu da je Rusija "značajno" pojačala pritisak na frontu i upozorio da Moskva računa na "kolaps" zapadnog jedinstva naredne godine. Virtuelni sastanak G7, na kojem je učestvovao i američki predsednik Džo Bajden, održan...

Nastavak na VOA...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.