Lazanski PROVALIO IGRU: Veza Ukrajine i Islamske države u Siriji - Ništa nije slučajno! Iza svega se kriju ONI!

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Nov.2018, 11:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lazanski PROVALIO IGRU: Veza Ukrajine i Islamske države u Siriji - Ništa nije slučajno! Iza svega se kriju ONI!

Istovremeni napad

Vojno politički komentator Miroslav Lazanski istakao je da se iza najnovije krize u Ukrajini i napada IS na Alep u Siriji krije dobro koordinisana akcija centara moći sa ciljem širenja fronta protiv Rusije.

- Interesantno da istovremeno imate napad IS hemijskim oružjem na Alep u Siriji – primetio je Lazanski.

On tvrdi da određeni centri moći na zapadu pokušavaju da razvuku Rusiju na više frontova. Jedan je Ukrajina >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << gde imate Donbas i Kerč, a drugi je Alep.

- U Siriji se desio napad IS hemijskim oružjem na grad koji drži sirijska vojska. Zapad ponovo može da optuži Ruse i da dođe do polemisanja ko je upotrebio hemijsko oružje. Pokrenuta je nova ofanziva na ruske pozicije u tom delu sveta – istakao je Lazanski.

Sve vesti iz Sirije, Iraka i Jemena možete pročitati OVDE.
Pogledaj vesti o: Rat u Ukrajini

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.