Izvor: Blic, 20.Maj.2023, 14:50

LICEM U LICE Zelenski se sastao sa indijskim liderom koji nije osudio rusku agresiju: "Pridružite se našoj formuli mira"

Predsednik Ukrajine Volodimir Zelenski rekao je danas da je pozvao Indiju da se pridruži ukrajinskoj formuli mira tokom razgovora sa indijskim premijerom Narendrom Modijem, koji do sada nije osudio rusku invaziju na Ukrajinu.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Zelenski želi kraj rata?

Izvor: B92, 21.Maj.2023, 12:01

Predsednik Ukrajine Volodimir Zelenski predložio je danas da se u julu održi međunarodni samit posvećen ukrajinskoj formuli mira..."Za kratko vreme, već u julu, rat u punom obimu će ući u 500 dan. A to je simboličan vremenski period, dobar mesec da se sazove Samit Formule mira, samit globalne...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.