Kukavice; Ovo se mora rešiti silom

Izvor: B92, 10.Okt.2022, 10:34

"Kukavice; Ovo se mora rešiti silom"

Kijev -- Šef kabineta predsednika Ukrajine rekao da današnji ruski raketni napadi na ukrajinske gradove pokazuju svetu da se "rusko pitanje mora rešiti silom".

"Kukavice napadaju igrališsta, decu i ljude. Ovo je još jedan pokazatelj da civilizovan svet mora da reši rusko pitanje silom", naveo je savetnik Volodimira Zelenskog, Andrij Jermak, prenosi Rojters.

Osim Kijeva, gde je dosad identifikovano >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << osam žrtava, eksplozije se od jutros čuju u više ukrajinski gradova.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Twiter

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Ponovo sirene u Kijevu

Izvor: B92, 10.Okt.2022

Nastavljaju se napadi ruske vojske na ciljeve u Ukrajini...Kako javlja "Sputnjik internešnl", ponovo su se oglasile sirene u Kijevu, koji je napadnut još jutros...Podsećanja radi, prestonica Ukrajine i mnogi delovi zemlje bili su pod raketnim udarom ruske vojske...Uskoro opširnije....Pratite nas...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.