Kremlj razmatra mogućnost nanošenja preciznih udara po vatrenim položajima ukrajinskih snaga

Izvor: Vostok.rs, 14.Jul.2014, 12:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kremlj razmatra mogućnost nanošenja preciznih udara po vatrenim položajima ukrajinskih snaga

14.07.2014. - Eventualnio odgovor na granatiranje ruskog Donjecka

Kremlj razmatra mogućnost nanošenja preciznih udara po vatrenim položajima ukrajinskih snaga, sa kojih je granatiran ruski grad Donjeck u Rostovskoj oblasti. Ovo piše "Komersant", pozivajući se na izvor blizak Kremlju. To ne bi bila potpuna operacija, nego samo udari po pojedinim pozicijama gde su vatreni položaji. Ranije je o odgovoru na agresiju Ukrajine, saopštio potpredsednik Saveta Federacije Jevgenij >> Pročitaj celu vest na sajtu Vostok.rs << Bušmin. 

Podsetimo, 13. jula u Rostovskoj oblasti sa strane Ukrajine je pao projektil koji je pogodio kuću. Kao rezultat toga, ubijen je ruski državljanin, a dve žene su ranjene. Zamenik ministra spoljnih poslova Rusije Grigorij Karasin izjavio je da će ruski demarš protiv Kijeva biti žestok. Istražni komitet je otvorio krivičnu istragu o smrti Rusa.

Čitajte više na Ukrajina iz minuta u minut


Izvor: zvezda.ru    

Nastavak na Vostok.rs...






Povezane vesti

Ukrajina - iz minuta u minut - 14.07

Izvor: Vostok.rs, 15.Jul.2014, 10:55

15.07.2014. -.. 20:50  Granatiranje primorava izmeštanje izbegličkih kampova u Rusiji....20:35  RF će utvrditi krivce za gađanje Donjecka pomoću satelita - Istražni komitet RF zatražiće podatke sa satelita, kako bi ustanovio krivce za gađanje grada Donjeck u Rostovskoj oblasti, kao i...

Nastavak na Vostok.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.