Izvor: Danas, 22.Mar.2024, 12:28

Kremlj potvrdio da je Rusija u ratu: „Nije više vojna operacija u Ukrajini jer se Zapad umešao“

"Mi smo u ratu. Da, počelo je kao specijalna vojna operacija, ali čim je ova kompanija formirana tamo, kada je kolektivni Zapad postao učesnik u ovome na strani Ukrajine, to je već postao rat za nas. Ubeđen sam u to. I svi bi to trebalo da razumeju, zbog svoje unutrašnje mobilizacije", kazao je portparol Kremlja Dmitrij Peskov u intervjuu za list Argumenti i fakti.
Pogledaj vesti o: Rat u Ukrajini

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

KREMLJ KONAČNO PRIZNAO "Da, Rusija je u ratnom stanju, svi to treba da shvate"

Izvor: Blic, 22.Mar.2024

Nakon što se Zapad umešao u sukob u Ukrajini, specijalna vojna operacija se pretvorila u rat i svi treba da shvate da je Rusija u stanju rata, rekao je portparol Kremlja Dmitrij Peskov.

Nastavak na Blic...

Rusija je u ratu – Kremlj

Izvor: Vostok.rs, 22.Mar.2024

Ruska specijalna vojna operacija u Ukrajini pretvorila se u punopravni rat nakon što je Zapad postao učesnik u sukobu, izjavio je portparol Kremlja Dmitrij Peskov u intervjuu nacionalnim medijima objavljenom u petak.. Moskva će nastaviti da sledi svoj cilj da osigura da ukrajinska vojska ne može...

Nastavak na Vostok.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.