Konopljanka: Pričao sam sa Nastasićem, šanse su 50:50

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 29.Maj.2019, 14:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Konopljanka: Pričao sam sa Nastasićem, šanse su 50:50

Jedan od najboljih ukrajinskih fudbalera Jevgen Konopljanka izjavio je da veoma ceni reprezentaciju Srbije, ali da ishod meča u Lavovu najviše zavisi od njegovog tima.

Vezista Šalkea otkrio je da je skoro svakodnevno o tom meču razgovara sa klupskim saigračem Matijom Nastastićem, koji zbog nesuglasica sa selektorom Srbije Mladenom Krstajićem nije među "orlovima".

"Srbi su veoma ozbiljan rival. Sa Nastasićem stalno razmenjujem mišljenja, pričamo o reprezentaciji >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Srbije i Ukrajine i složili smo se da su šanse 50:50", rekao je Konopljanka za ukrajinske medije.

Konopljanka ističe da Srbija ima vrhunske fudbalere, ali isto tako i Ukrajina.

"Mislim da je sve u našim rukama. Sve zavisi od toga kako se budemo pripremili u mnogim aspektima. Ako budemo spremni, uveren sam da ćemo pobediti", optimista je on.

Kao veliku prednost Ukrajine naveo je to što igra na domaćem terenu u Lavovu.

"Dugo nismo igrali u Lavovu, 100 posto imaćemo podršku. Nadam se da su nas se navijači uželeli, jer mi njih sigurno jesmo. Verujem da će nam biti 12. igrač", zaključio je Konopljanka.

Utakmica između Ukrajine i Srbije igra se 7. juna od 20.45. sati.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.