Konflikt neizbežan; britanski specijalci stižu u Ukrajinu

Izvor: B92, 06.Feb.2022, 13:25

Konflikt neizbežan; britanski specijalci stižu u Ukrajinu

Više od 100 pripadnika britanskih elitnih specijalnih snaga poslato je u Ukrajinu zbog strahovanja da je ruska invazija na tu zemlju neizbežna.

Ovu informaciju je objavio britanski Miror pozivajući se na neimenovani izvor.

Taj izvor je rekao da su specijalci iz Velike Britanije raspoređeni da pomognu i savetuju ukrajinsku vojsku.

Miror navodi da oni pomažu u obuci ukrajinskih specijalnih snaga >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << za borbu protiv pobunjenika, snajperske napade i diverzije.

Tenzije između Zapada i Rusije narasle su jer Zapad tvrdi da Rusija priprema invaziju na Ukrajinu, dok Moskva kategorički odbacuje te optužbe i traži garancije da se NATO neće širiti dalje na istok i da Ukrajina neće biti članica Alijanse.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

"INVAZIJA JE NEIZBEŽNA" Ostrvski mediji: Više od 100 britanskih specijalaca poslato u Ukrajinu

Izvor: Blic, 06.Feb.2022

Više od 100 pripadnika britanskih elitnih specijalnih snaga poslato je u Ukrajinu zbog strahovanja da je ruska invazija na tu zemlju neizbežna, piše britanski "Miror" pozivajući se na neimenovani izvor.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.