Koncert ukrajinskog virtouza na harmonici

Izvor: DobreVesti.rs, 24.Apr.2018, 14:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Koncert ukrajinskog virtouza na harmonici

BEOGRAD - Na završnom koncertu ovogodišnjeg festivala “Dani harmonike“ koji će se održati u Beogradu, u Ustanovi Gvarnerius, večeras, sa početkom u 20 časova, nastupiće laureati festivala i jedan od najpriznatijih svetskih umetnika na harmonici Vladimir Murza iz Ukrajine.

 
Ime ukrajinskog umetnika Vladimira Murze, dobro je poznato kako u krugovima profesionalnih muzičara tako i u krugovima ljubitelja muzike, po mnogobrojnim nastupima u prestižnim koncertnim salama Ukrajine, Rusije, Nemačke, Kanade, Litvanije, Španije, Finske, Austrije, Bugarske, Srbije i ostalih zemalja bivše Jugoslavije.
 
Vladimir Murza radi...
Pogledaj vesti o: Litvanija

Nastavak na DobreVesti.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.