Kličko uspešno operisan, meč sa Mormekom se ne dovodi u pitanje

Izvor: Blic, 04.Dec.2011, 21:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kličko uspešno operisan, meč sa Mormekom se ne dovodi u pitanje

Promoter svetskog šampiona u teškoj kategoriji Vladimira Klička izjavio je da se ukrajinski bokser dobro oporavlja posle operacije kamena u bubregu.

Kličko je operisan u bolnici u Dizeldorfu i već je prebačen u hotel, izjavio je njegov promoter Bernd Boente.

Ukrajinski bokser, koji ima šampionske pojaseve u WBA i IBF verzijama, trebalo bi >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << da sledeće subote boksuje protiv izazivača iz Francuske Žana Marka Mormeka.

Boente je izjavio da za sada nema nagoveštaja da bi moglo da dođe do odlaganja tog meča, koji će se održati u Dizeldorfu, osim ukoliko ne dođe do nekih daljih komplikacija posle operacije.

Kličko je u petak osetio bolove u stomaku dok se pripremao u svom trening-kampu u Austriji. Posle toga bokser je prebačen u Insbruk gde mu je data osnovna terapija, a zatim je prebačen u nemački grad gde je operisan.

Povezane vesti: Vladimir Kličko na operaciji zbog kamena u bubregu Vladimir Kličko: Mormek me podseća na Tajsona, on neće bežati kao Hej

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.