Kličko povredio biceps, odložen meč sa Pulevim

Izvor: Beta, 25.Avg.2014, 17:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kličko povredio biceps, odložen meč sa Pulevim

FRANKFURT, 25. avgusta 2014. (Beta-AP) - Ukrajinski bokser Vladimir Kličko povredio je biceps na sparingu zbog čega je u ponedeljak odložen njegov meč za svetsku titulu u IBF verziji protiv Kurbrata Puleva.

"Veoma sam razočaran zbog odlaganja jer sam apsolutno bio u top formi, imao sam odlične treninge. Žao mi je protivnika, i on se sigurno intenzivno spremao", naveo je Kličko u saopštenju.

Kličko zbog povrede, koju je dobio u trening kampu u Austriji, neće >> Pročitaj celu vest na sajtu Beta << trenirati naredne četiri nedelje.

Meč je trebalo da se održi 6. septembra u Hamburgu, a novi datum borbe biće naknadno objavljen.

Prema rečima ljudi iz Kličkovog tima, meč bi trebalo da se održi do kraja godine.

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Kličko pokidao biceps, odložen meč sa Pulevim

Izvor: Akter, 25.Avg.2014

Ukrajinac Vladimir Kličko pokidao je biceps tokom treninga, zbog čega je odložena njegova odbrana titule zakazana za 6. septembar protiv Bugarina Kubrata Puleva 6. septembra..Menadžment ukrajinskog boksera saopštio je da će on morati da propusti četiri nedelje treninga, a kasnije će biti objavljen...

Nastavak na Akter...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.