Kličko odgovorio Zelenskom: Nesuglasice su besmislene

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 27.Nov.2022, 23:23

Kličko odgovorio Zelenskom: Nesuglasice su besmislene

Gradonačelnik Kijeva Vitalij Kličko uzvratio je na kritike predsednika Ukrajine Volodimira Zelenskog oko mera koje bi trebalo da pomognu građanima da izdrže isključenja struje, navodeći da su nesuglasice "besmislene" u jeku ruskog napada.

Kličko je rekao da je 430 centara "za grejanja" pomažu građanima da se nose sa efektima ruskih napada na trafostanice, a još 100 centara je planirano da se napravi u slučaju >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << ekstremnih vremenskih uslova, preneo je Rojters.

Zelenski je nedavno izjavio da postoji mnogo pritužbi na mere koje su usvojene u glavnom gradu.

"Neću da se upuštam u političke borbe, posebno ne u sadašnjoj situaciji. To je besmisleno. Moram da uradim stvari za Kijev", naveo je Kličko na Telegramu.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kličko odgovorio Zelenskom: "Besmisleno"

Izvor: B92, 27.Nov.2022

Gradonačelnik Kijeva Vitalij Kličko uzvratio je na kritike predsednika Ukrajine Volodimira Zelenskog, navodeći da su nesuglasice "besmislene"...Kličko je rekao da je 430 centara "za grejanja" pomažu građanima da se nose sa efektima ruskih napada na trafostanice, a još 100 centara je planirano...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.