Izvor: RuskaRec.ru, 14.Jun.2017, 10:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kijev protestuje ali Daily Mail ne menja tekst o ruskom Krimu

Ukrajinske vlasti protestuju zbog vesti na sajtu Daily Mail o pronađenoj bombi iz Drugog svetskog rata u Sevastopolju, „na Krimskom poluostrvu, u jugozapadnoj Rusiji“, piše britanski list.
Ambasada Ukrajine u Londonu je napisala na svom Tviter nalogu da se radi o provokaciji, ali da to „neće nikako uticati i neće pomoći ‘misteru’ Putinu da stekne više pristalica“, a „Krim će ostati deo Ukrajine“.
>> Pročitaj celu vest na sajtu RuskaRec.ru << /> Crimea is Ukraine.Despite the provocative @MailOnline article it achieves nothing&it would not assist Mr Putin in increasing his public fans pic.twitter.com/iDgSyKVecD
— Ukraine's Emb. to UK (@UkrEmbLondon) 13 iюnя 2017 g. Vest ipak stoji na sajtu Daily Mail više od 24 sata, i tekst ostaje nepromenjen, možda zbog toga što se u komentarima kojih je već preko 200 poveo pravi rat za Krim, pretpostavljaju Vesti.Ru.
Pogledaj vesti o: Rat u Ukrajini

Nastavak na RuskaRec.ru...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RuskaRec.ru. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RuskaRec.ru. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.