Kijev naredio miniranje željezničke infrastrukture?!

Izvor: Nezavisne Novine, 08.Feb.2015, 21:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kijev naredio miniranje željezničke infrastrukture?!

DONJECK - Vlasti u Kijevu su naredile svojim snagama da miniraju cjelokupnu željezničku infrastrukturu u gradu Debaljcevu na istoku Ukrajine, rekao je zamjenik šefa milicije Narodne Republike Donjeck Eduard Basurin.

Dodaje da je informacija dobijena od vojnika zarobljenih kod Černukina.

On je naveo da je namjera Kijeva da spriječi uspostavljanje željezničkog saobraćaja između Donjecka i Luganska nakon povlačenja ukrajinskih snaga, prenosi večeras "Sputnjik".
>> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << />
"Miniraju se lokomotive i vagoni, željezničke raskrsnice na stanici Debaljcev-Sortirovočnaja, kontrolni centri i depoi lokomotiva, kao i administrativna zona stanice Debaljcev", rekao je Basurin, dodajući da su neka postrojenja ranije minirana.
Pogledaj vesti o: Rat u Ukrajini

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Kijevske snage miniraju železničku infrastrukturu u Debaljcevu

Izvor: Vostok.rs, 09.Feb.2015, 11:03

09.02.2015. -..Kijevske vlasti su izdale naređenje da se minira železnička infrastruktura u gradu Debaljcevo, saopštio je zamenik šefa Ministarstva odbrane DNR Eduard Basurin..."Vlasti u Kijevu su naredile miniranje celokupne železničke infrastruktrue Debaljceva", saopštio je Basurin novinarima,...

Nastavak na Vostok.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.