Kadirov: Izveli smo udar

Izvor: B92, 31.Jul.2023, 19:11

Kadirov: "Izveli smo udar"

Čečenski borci izveli su "preventivni udar" na položaje ukrajinske vojske u području Sotnickog Kazačoka u Harkovskoj oblasti, rekao je lider Ramzan Kadirov.

Lider Čečenije se oglasio na svom kanalu na Telegramu.

"Čečenski borci su za osnovu uzeli taktiku ukrajinskih diverzanata, koji periodično organizuju napade na teritoriju Belgorodske oblasti. Ali za razliku od neprijatelja, cilj naših momaka nije civilna infrastruktura. Vojnici izvode napade samo >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << na protivničke vojnike i tehniku“, istakao je on. Kadirov je objasnio da je operacija izvedena pod komandom Rustama Agujeva i Gairbeka Delimhanova, načelnika odeljenja Ministarstva unutrašnjih poslova za okruge Kurčaloj i Šatoj.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Rat u Ukrajini

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.