Izvor: Danas, 24.Apr.2023, 13:53

“Kad rešimo Ukrajinu, dolazimo u pomoć Srbiji”: Poslanik ruske Dume Anatolij Vaserman o vojnim i bezbednosnim ciljevima Kremlja

Anatolij Vaserman, ozloglašeni poslanik ruske Dume i čovek koga su Britanci i Amerikanci sankcionisali, povezujući ga sa ruskom invazijom na Ukrajinu, govorio je u ruskoj tok-šou o vojnim i bezbednosnim ciljevima Kremlja. Vaserman je, ipak, član stranke Pravedna Rusija, marionetske sestrinske partije Putinove Jedinstvene Rusije, piše Jutarnji list.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

"Kad rešimo Ukrajinu, dolazimo da pomognemo Srbima": Rusi opet uvlače našu zemlju u svoju prljavu ratnu propagandu

Izvor: Blic, 24.Apr.2023

Poslanik u ruskoj Dumi, Anatolij Vaserman, član partije Pravedna Rusija koja sarađuje sa Putinovom Jedinstvenom Rusijom, govorio je na ruskoj televiziji o ciljevima Кremlja u ratu, ali i globalno.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.