KVALIFIKACIJE ZA EP: Bruka u Lavovu, niko do sada Srbiju ovako UBEDLJIVO nije pobedio (VIDEO+FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Jun.2019, 20:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KVALIFIKACIJE ZA EP: Bruka u Lavovu, niko do sada Srbiju ovako UBEDLJIVO nije pobedio (VIDEO+FOTO)

Sudija je bio Španac Lahoz.

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Mladen Krstajić je pre dolaska u Ukrajinu rekao da je važno da se ne izgubi. A u Lavovu je bilo potpuno suprotno. Nacionalni tim Ukrajine je u utakmici kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2020. deklasirala Orlove sa 5:0. Trijumf je bio više nego zaslužen jer su se >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u svih pet situacija domaćini poigravali sa protivnikom. Prolazili su pored naših igrača kao da ih nije bilo. Marko Dmitrović je mogao samo da širi ruke i da se ljuti na saigrače.

Počeo je Krstajić sa formacijom 3-5-2 i za to bio surovo kažnjen, pošto je ovo najteži poraz od kada Srbija postoji kao samostalna država. Nije pomogla ni ofanzivna startna postava sa Lukom Jovićem i Aleksandrom Prijovićem. Srpski napadači se nisu ni videli, a nije pomogao ni Aleksandar Mitrović koji je u nastavku meča zamenio Prijovića. Jednostavno, večeras je na terenu postojao samo jedan tim, a Srbija nije imala "poštenu" priliku.

Već u ponedeljak, u Beogradu će biti odigrana nova kvalifikaciona utakmica, sa Litvanijom koja je odigrala nerešeno u Luksemburgu (1:1).

Kako je bilo iz minuta u minut pročitajte u nastavku teksta. 

Fudbalska reprezentacija Srbije gostuje u Lavovu nacionalnom timu Ukrajine u utakmici 2. kola kvalifikacija za Evropsko prvenstvo. U prvoj utakmici Orlovi selektora Mladena Krstajića odigrali su nerešeno u Portugaliji, a sada ih očekuje novi izazov. Krstajić je u najavi meča rekao da je najvažnije da se ne izgubi, a od starta računa na dva napadača, na tandem Prijović - Jović.

Dešavanja iz Ukrajine možete da pratite UŽIVO na portalu Srbija Danas.

KRAJ UTAKMICE

Nije bilo promena u pauzi.

⏰ HALF-TIME ⏰

🤔 Who's impressed so far?

* = result#EURO2020

— UEFA Nations League (@UEFAEURO) June 7, 2019

KRAJ PRVOG POLUVREMENA

 Katastrofalne reakcije odbrane Orlova u oba slučaja.

Minut ćutanja za bivšeg predsednika UEFA, Lenarta Johansona.

Intoniraju se himne. Zvižduci za "Bože pravde".

👊 Izlazak #Orlovi na zagrevanje. 🦅

🇺🇦🆚🇷🇸 | #UKRSRB#SrcemSvim #EURO2020 #Srbija #FSS pic.twitter.com/yYg8xXicuO

— Fudbalski savez Srbije | FA Serbia (@FSSrbije) June 7, 2019

Pogledajte i kako izgleda izlazak na teren našeg nacionalnog tima.

Startnih 1️⃣1️⃣ | 🇺🇦🆚🇷🇸 #UKRSRB

👊 Napred, #Orlovi! 🦅#SrcemSvim #EURO2020 #Srbija #FSS@RealMadrid @Eintracht @AFCAjax @Ittihad@Besiktas @GetafeCF @OfficialASRoma @FCKrasnodar @ACFFiorentina @SDEibar pic.twitter.com/ErPBdvGU8d

— Fudbalski savez Srbije | FA Serbia (@FSSrbije) June 7, 2019

Poznate su i startne postave.

UKRAJINA - SRBIJA 5:0

STRELCI: Cigankov 26, 28, Konopljanka 46, 75, Jaremčuk 59.

STADION: "Arena Lavov" (Lavov)

SUDIJA: Antonio Mateu Lahoz

UKRAJINA: Pjatov, Karavajev, Krivcov, Matvijenko, Mikolenko, Stepanenko (od 72. Šepelijev), Malinovski, Konopljanka, Zinčenko, Cigankov, Jaremčuk (od 67. Kravec).

SRBIJA: Dmitrović, Milenković, Spajić, Kolarov, Gaćinović, Maksimović, Ljajić (od 59. Fejsa), Kostić, Tadić, Prijović (od 53. Mitrović), Jović (od 72. Lazović).

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Debakl Srbije, poražena od Ukrajine sa 5:0

Izvor: Radio 021, 07.Jun.2019

Fudbalska reprezentacija Srbije izgubila je danas od Ukrajine u gostima sa 5:0 u svojoj drugoj kvalifikacionoj utakmici za Evropsko prvenstvo...Strelci su bili Viktor Cigankov u 26. i 28, Jevgen Konopljanka u 46. i 75. i Roman Jaremčuk u 58. minutu...Ovo je bio najteži poraz Srbije od osamostaljenja...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.