Izvor: HotSport.rs, 18.Mar.2016, 22:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KRANJČAR U KOSMOSU: Hrvat karijeru nastavlja u SAD

Hrvatski internacionalac pridružio se šampionu NASL lige, nakon što je u januaru kao slobodan igrač napustio redove kijevskog Dinama.

Ovaj 31-godišnji fudbaler koji je prošlu sezonu proveo na pozajmici u Kvins Park Rendžersu, bez kluba je od kako je kao slobodan igrač napustio Dinamo Kijev u januaru.
– Uživao sam tokom vremena koje sam proveo trenirajući sa Kosmosom, saradnja sa ovim igračima i trenerima >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << bila je sjajno iskustvo. Mislim da mi stil fubala koji se gaji ovde sasvim odgovara i uzbuđen sam sto ću zvanično predstavljati klub na terenu ove sezone, izjavio je Kranjčar.
Kranjčar, koji je 2008. godine sa ekipom Portsmuta osvoji FA Kup, je dres reprezentacije Hrvatske nosio 81 put.
Pripremio: Nikola Miloradović

Nastavak na HotSport.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.