KATASTROFA U UKRAJINI: Oboren malezijski avion sa 295 ljudi! (VIDEO)

Izvor: BKTV News, 17.Jul.2014, 19:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KATASTROFA U UKRAJINI: Oboren malezijski avion sa 295 ljudi! (VIDEO)

Malezijski avion sa 295 putnika i članova posade oboren je projektilom zemlja-vazduh iznad Ukrajine u blizini granice sa Rusijom, javio je Interfaks, pozivajući se na izvor ukrajinskog Ministarstva unutrašnjih poslova.

Ukrajinski ministar unutrašnjih poslova izjvaio je da je avion oboren raketom zemlja-vazduh. On tvrdi da su projektil “buk” ispalili ruski separatisti.
Kako je preneo Rojters, boing koji je leteo iz Amsterdama u Kuala Lumpur oboren je dok je bio na visini od 10 kilometara. Agencija Itar- tas s je javila da se “boing 777″ srušio na oko 60 kilometara od granice.
Malezijski avioprevoznik potvrdio je da se dogodila nesreća i uskoro se očekuje zvanično saopštenje.
“Malezija erlajns je izgubila kontakt sa letom MH17 koji je poleteo iz Amsterdema. Poslednja poznata pozicija je bila iznad ukrajinskog vazdušnog prostora. Više detalja kasnije”, napisala je aviokompanija na Tviteru.

Izvor. agencije
 
The post KATASTROFA U UKRAJINI: Oboren malezijski avion sa 295 ljudi! (VIDEO) appeared first on BK Televizija - BKTV News - Telefakt.

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Srušen boing sa 295 ljudi iznad Ukrajine

Izvor: Akter, 17.Jul.2014

Malezijski avion sa 295 putnika i članova posade oboren je projektilom zemlja-vazduh iznad Ukrajine u blizini granice sa Rusijom

Nastavak na Akter...

Forenzičari tvrde: Stradali putnici malezijskog aviona nisu se mučili, poginuli su u trenutku!

Izvor: Svet, 17.Jul.2014

Putnici i posada malezijskog boinga 777 poginuli su istog trenuka kad je raketa udarila u avion, a u najgorem slučaju bili su svesni samo nekoliko sekundi, tvrdi australijski forenzičar profesor Dejvid Rojds. - Uopšte nije verovatno da su putnici patili, nisu imali vremena da se uplaše – izjavio...

Nastavak na Svet...

Tri putnička aviona oborena od 1978. godine

Izvor: Akter, 17.Jul.2014

Malezijski avion sa 295 putnika i članova posade srušio se danas na teritoriji Ukrajine u blizini granice sa Rusijom

Nastavak na Akter...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.