Još tri godine rata?; Pokazaćemo Putinu

Izvor: B92, 09.Jan.2024, 23:46

Još tri godine rata?; "Pokazaćemo Putinu"

Velika Britanija i njeni zapadni saveznici spremni su da godinama pružaju pomoć Ukrajini i to će pokazati Rusiji.

To je izjavio britanski ministar spoljnih poslova Dejvid Kameron govoreći na Odboru za spoljnu politiku britanskog parlamenta.

"Zajedno sa našim saveznicima želimo jasno da pokažemo (predsedniku Rusije Vladimiru) Putinu da njegova politika čekanja kod nas neće raditi. Spremni smo da podržimo >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Ukrajinu 2024, 2025, 2026. godine, spremni smo da im pružamo podršku, jer je to bezuslovno izazov za našu generaciju", rekao je on.

Istovremeno, Kameron je odbio da iznese detalje o broju granata namenjenih za isporuku Ukrajini. On je takođe izrazio uverenje da će SAD odobriti novu pomoć Kijevu i napomenuo da će Britanija uskoro objaviti iznos paketa pomoći Ukrajini.

Sve o sukobu u Ukrajini iz minuta u minut možete pratiti ovde.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.