Izvor: Blic, 11.Mar.2024, 10:47

JULIJU IZ UKRAJINE LJUBAV DOVELA NA JUG SRBIJE! Iz Odese se zbog Srbina preselila u Niš, a sada je i zaprošena! Otkriva po čemu su Srbi i Ukrajinci ISTI (VIDEO)

Julija Niskorodneva već tri godine živi sa svojim verenikom u Nišu. Putevi su im se spojili u Slovačkoj kada su oboje “trbuhom za kruhom” otišli u tu zemlju. Odmah su se zavoleli, a kako ljubav ne poznaje granice, kada se vraćao u svoj rodni grad i Julija je krenula sa njim. U Nišu je i zaprosio. Ispred tvrđave, nasred mosta, uz podršku prijatelja koji su tu noć učinili čarobnom. Ipak, život nije bajka, a Julija je vredna. Iskustvo u kulinarstvu joj je pomoglo da uvek ima posla, gde god bila.
Pogledaj vesti o: Rat u Ukrajini

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.