Italijanska obuća Cinti stiže u Beograd

Izvor: B92, 13.Sep.2012, 13:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Italijanska obuća Cinti stiže u Beograd

U Beogradu će u petak, 14.09. biti svečano otvorena prodavnica italijanskog brenda Cinti.

Cinti je vodeća kompanija na italijanskom tržištu modne obuće srednje klase.

Distribuira svoje proizvode isključivo preko monobrend prodavnica koje se nalaze u glavnim tržnim centrima i na najboljim lokacijama u centru grada.

Cinti grupa je prisutna u sektoru modne obuće više od 50 godina.

Poseduje više od 50 prodavnica u Italiji, kao i nekoliko pilot >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << prodavnica u Španiji i Ukrajini.

Kompanija Cinti nudi proizvode u skladu sa najnovijim modnim trendovima, konstantno gradeći sopstveni imidž. Misija kompanije je da, imajući u vidu brze promene na modnom tržištu, brzo i fleksibilno zadovolji potrebe kupaca i izgradi jak, stabilan i dugotrajan odnos sa njima.

Izvanredan odnos cene i kvaliteta, širok asortiman i način aranžiranja proizvoda čine prodavnice Cinti privlačnim i konkurentnim.

Prodavnica se u Beogradu nalazi na adresi Knez Mihailova 39.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.