Italija bez Lokatelija u ključnim borbama za EURO

Izvor: B92, 13.Nov.2023, 23:59

Italija bez Lokatelija u ključnim borbama za EURO

Italijanski reprezentativac Manuel Lokateli propustiće zbog povrede utakmice nacionalnog tima protiv Severne Makedonije i Ukrajine.

Biće to ključne utakmice za "azure" u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo, ali će biti oslabljeni, otkrio je u ponedeljak selektor Italije Lučano Spaleti.

"Lokateli se vratio u svoj klub", izjavio je Spaleti na konferenciji za novinare, ne precizirajući prirodu povrede koja je primorala vezistu Juventusa da odustane.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
Spaleti je umesto Lokatelija pozvao igrača Lacija Manuela Lazarija.

Lokateli je za Italiju odigrao 26 utakmica i postigao tri gola.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Promena u timu Italije pred mečeve odluke

Izvor: B92, 14.Nov.2023, 16:29

Levi bek Kristijano Biragi pozvan je u reprezentaciju Italije za poslednje dve utakmice u kvalifikacijama za EURO 2024. protiv Severne Makedonije i Ukrajine...U saopštenju Fudbalski savez Italije (FIGC) se navodi da se kapiten Fiorentine priključio trening kampu reprezentacije Italije u Koverčanu...Biragi...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.