Istina

Izvor: Vostok.rs, 12.Feb.2015, 16:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Istina

12.02.2015. -

Problem postojanja Ukrajine, svodi se na problem njenog identiteta, odnosno permanentnog i viševekovnog kulturocidnog delovanja Katoličke crkve na sve one,koji po svom identitetu  jesu- pravoslavni Rusi. Proces je počeo pre nekoliko vekova na prostoru koji se danas naziva Zapadnom Ukrajinom ,da bi se posle formiranja Sovjetskog Saveza, intenzivirao na celom prostoru tadašnje sovjetske Ukrajine, s ciljem >> Pročitaj celu vest na sajtu Vostok.rs << proširenja na sve republike tadašnjeg Sovjetskog Saveza, gde god žive Rusi. Ukrajinski identitet jeste, kancer kulturocidnog prodiranja Katoličke crkve(jeresi) na Istok, u zdravo tkivo pravoslavnih Rusa.

Pomenuti bih proces nazvao- Verski vampirizam – kojim Papa(Drakula) manipulacijama ili prinudom- putem delovanja katoličkih, ali i drugih potkupljenih velesila, kao i pete bogataške i jeretičke kolone, one pravoslavne zemlje,koja je meta udara- ostvaruje,u istorijskom procesu, kulturocidnu promenu identiteta  dela ili celine nekog pravoslavnog naroda, prevodeći ga iz Istine , dakle, onog što Jeste, u povampirenu  izmišljotinu, onog što Nije. Papsko prevođenje, iz jedine moguće pravoverne Istine -u papsku jeres, dakle Laž. Prevođenje iz Života u Smrt- Bogoubistvo- smrt naše Duše.

Isti proces kulturocidnog uništenja iskusili su, i još uvek iskušavaju balkanski Srbi. Duhovno je istrebljenje Srba otpočelo pre osam vekova, a njegovo intenziviranje traje upravo sada. Ako poubijate pripadnike jednog naroda, počinili ste genocid, ubili ste tela,ali ne i duše pripadnika tog naroda- vaše je zlodelo, zločin protiv čovečnosti. Međutim, ako prevedete deo jednog naroda u nešto drugo, nešto što ste sami izmislili, a potom te nesrećne, izmenjene „ljude“ zadojite mržnjom prema narodu iz kog su potekli, s ciljem uništenja originalnog naroda u korist“naroda“- plagijata, kojeg Vi, sledbenici Papini, kontrolišete, onda je to kulturocid, ubistvo duša onih koje ste izmenili,a  to je onda zlodelo protiv Boga, jezivi i smrtni greh, jer ste ga činili hladnokrvno iz naraštaja u naraštaj,dakle- VEKOVIMA. Teško onoj Crkvi, koja kaže da je Hristova, a koristi IME BOŽIJE , kao sredstvo uspostavljanja ovozemaljske vladavine; Ona koja manipuliše ljudima iz niskih pobuda(slavoljublja i srebroljublja), a kad nije u stanju da ih izmanipuliše ili kupi , onda ih ubija.

Svaki Rus koji govori o takozvanom“ukrajinskom narodu“ , ili o  takozvanim  „istočnim slovenima“, svesno ili nesvesno radi u korist velikovatikanskih agresora-neprestano ponavlja viševekovne  mantre laži, čiji je jedini cilj- kulturocidno uništenje ruskog naroda i njegovo potčinjavanje Vatikanu.

Kada shvatite da je Pravoslavlje= Hrišćanstvo, a  da je Katoličanstvo, jedna prerasla jeretička sekta, koja je agresijom i manipulacijama dostigla svoju sadašnju veličinu,onda će vam biti jasno, da je PRAVOSLAVLjE isto što i ISTINA , a KATOLIČANSTVO isto što i LAŽ. Kada Laž prevlada Istinu , čovečanstvo umire.UKRAJINSKA PRAVOSLAVNA CRKVA ,pravoslavna je samo po imenu, dok je u suštini reč o unijatskoj jeresi-ekspozituri Vatikana. Od mogućnosti uništenja lažnog ukrajinskog pravoslavlja i lažnog ukrajinskog identiteta, zavisi i goli opstanak ruskog naroda.

Siniša G. Kovačević   

,

Komentari (0) Dodaj komentarOSTALE VESTI IZ RUBRIKE Istina[2015-02-12 15:55:45]

Problem postojanja Ukrajine, svodi se na problem njenog identiteta, odnosno permanentnog i viševekovnog kulturocidnog delovanja Katoličke...

Mitropolit Amfilohije postao počasni doktor Sanktpeterburške duhovne akademije[2015-02-12 12:00:29]

Zasluge za jačanje bratskih odnosa srpskog i ruskog naroda

``Teslin toranj`` u Moskovskoj oblasti[2015-02-12 11:18:31]

Sakriven od očiju javnosti u Moskovskoj oblasti se nalazi "Teslin toranj" iz sovjetskog doba. Veliki...

Pregovori u Minsku - detalji[2015-02-12 11:15:45]

Povlačenje teške artiljerije sa položaja počeće u narednim danima i biće završeno u roku od 14...

EU neće razmatrati proširenje sankcija ako Merkelova i Oland budu zadovoljni pregovorima[2015-02-12 10:54:23]

EU neće razmatrati proširenje sankcije danas, ako Angela Merkel i Fransoa Oland budu zadovoljni postignutom napretku...

MMF odobrio isplatu Kijevu 17,5 milijardi dolara [2015-02-12 10:05:10]

Međunarodni monetarni fond je odobrio isplatu 17,5 milijardi dolara Kijevu iz paketa pomoći od 40 milijardi...

Putin: Dogovoren prekid vatre, Kijev nespreman na sporazum sa DNR i LNR[2015-02-12 10:00:22]

Predsednik Putin je saopštio da mu ovo "nije najbolja noć u životu", ali da su uspeli...

Puškov: Nadam se da će se postići sporazum u Misnku[2015-02-12 09:55:33]

"Nadam se da će postići sporazum, jer očigledno ako ti pregovori propadnu, sledeći pregovori neće biti...

MMF odobrio isplatu Kijevu 17,5 milijardi dolara [2015-02-12 09:37:43]

Međunarodni monetarni fond je odobrio isplatu 17,5 milijardi dolara Kijevu iz paketa pomoći od 40 milijardi...

Nastavljaju se borbe uporkos pregovorima u Minsku[2015-02-12 09:06:11]

Uprkos pregovorima u Minsku, prema izveštajima sa terena, borbe se nastavljaju. Četiri civila su za poslednja...


NAJNOVIJE VESTI

Nastavak na Vostok.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.