Isključena ruska vojna intervencija u Ukrajini

Izvor: Vostok.rs, 26.Feb.2014, 19:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Isključena ruska vojna intervencija u Ukrajini

26.02.2014. -

Ruska vojna intervencija u Ukrajini je potpuno isključena, izjavila je predsednica Saveta federacije Rusije Valentina Matvijenko. „Takav razvoj događaja je nemoguć. Rusija je izjavljivala i potvrđuje svoj stav da mi nemamo pravo i ne možemo da se mešamo u unutrašnje poslove suverene države“, - izjavila je ona. Valentina Matvijenko je takođe rekla da Viktor Janukovič i dalje ostaje legitimni predsednik Ukrajine i ta je činjenica neosporna.

Izvor: Glas Rusije, foto: © Fotografiя predostavlena Sovetom Federacii RF    

Nastavak na Vostok.rs...






Povezane vesti

Lavrov: Rusija ne namerava da se meša u poslove Ukrajine

Izvor: Vostok.rs, 26.Feb.2014

26.02.2014. -..Moskva se ne meša u situaciju u Ukrajini i očekuje isto od drugih zemalja, izjavio je šef ruske diplomatije Sergej Lavrov...„Mi smo potvrdili našu principijelnu poziciju nemešanja u unutrašnje poslove Ukrajine. Nadamo se da će se svi držati slične logike“, rekao je ministar...Nešto...

Nastavak na Vostok.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.