Invazija na Ukrajinu? To je zlonamerna američka propaganda

Izvor: B92, 27.Nov.2021, 21:16

Invazija na Ukrajinu? "To je zlonamerna američka propaganda"

"Rusija ne planira da izvrši invaziju na Ukrajinu, a sugestije o suprotnom su zlonamerna američka propaganda".

Ovo je izjavio je danas direktor ruske spoljne obaveštajne službe Sergej Nariškin.

"Moram sve da uverim. Ništa slično se neće dogoditi", rekao je Nariškin u intervjuu emitovanom na ruskoj državnoj televiziji, preneo je Rojters.

Sve što se trenutno dešava na ovu temu je naravno zlonamerna propaganda američkog Stejt departmenta, istakao >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je on.

Nariškin je to rekao nakon što je najviši američki diplomata za evropska pitanja Karen Donfrid izjavila juče da SAD razmatraju sve moguće opcije u odgovoru na veliko i neobično gomilanje ruskih trupa u blizini ukrajinske granice, a da će NATO odlučiti o narednim potezima nakon konsultacija sledeće nedelje.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.