Ino - strane RTV1 u 21.00

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 05.Dec.2022, 05:50

Ino - strane RTV1 u 21.00

Većina stručnjaka za međunarodne odnose slaže se da nakon 24. februara i eskalacije rata u Ukrajini svet više nikad neće biti isti. U krvi se rađa novi svetski poredak, dok države na svim kontinentima traže svoje mesto u njemu. Kakva je trenutna geopolitička pozicija Velike Britanije i koju će ulogu ona imati na globalnom nivou u godinama i decenijama koje dolaze?

Šta nam govore snažna unutrašnja politička >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << previranja na ostrvu i hoće li ona uticati na odnos zvaničnog Londona prema ratu u Ukrajini? O svim ovim temama razgovaraćemo u najnovijem izdanju emisije Ino-strane.

Autor i voditelj emisije: Srđan Graovac

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.