Izvor: Blic, 03.Okt.2022, 22:35

"... ILI ĆEŠ TO URADITI, ILI ĆU TE JA UBITI" Ana Brnabić na Blic TV o pritiscima i pretnjama zbog sankcija Rusiji: "Naša pozicija nije neutralna! Osudili smo agresiju na Ukrajinu!" (VIDEO)

Premijerka Srbije Ana Brnabić govorila je večeras o aktuelnoj situaciji kada je u pitanju rat u Ukrajini i poziciji Srbije u aktuelnom političkom trenutku. Brnabić je bila gošća u emisiji "Jasno. Kao dan!", političkom talk show urednice informativnog programa Blic televizije Ivane Mastilović Jasnić.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

"NAŠA JE POZICIJA NEUTRALNA!" Brnabić o pritiscima iz EU: Neke članice nam prete

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Okt.2022

Premijerka Ana Brnabić večeras je gošća u emisiji "Jasno. Kao dan!" urednice informativnog programa Blic televizije Ivane Mastilović Jasnić. Ona je tom prilikom govorila o formiranju Vlade Srbije, na koje se i dalje čeka

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.