Hronika specijalne vojne operacije za 11.02.2024.

Izvor: Vostok.rs, 12.Feb.2024, 17:50

Hronika specijalne vojne operacije za 11.02.2024.

U privatnom sektoru Avdejevke zabeleženo je prilično veliko napredovanje Oružanih snaga RF. Međutim, ukrajinske formacije i dalje drže industrijsku zonu na Industrijskoj aveniji. Južno od Marinke, jurišne trupe su uspele da istisnu OSU sa nekoliko uporišta duž puta za Pobedu. Zasadi skoro do istočne periferije sela dospeli su pod kontrolu ruskih snaga. Ruske trupe su izvele udar dronom na pozadinske ciljeve OSU u Ukrajini. Pod vatrom su se našli industrijski objekti u Nikolajevu i skladišta u Odeskoj oblasti i Kijevu. Izvor: Ribar (F)
Pogledaj vesti o: Rat u Ukrajini

Nastavak na Vostok.rs...






Povezane vesti

Napredovanje ruskih oružanih snaga u rejonu Marinke, stanje na dan 12.02.2024.

Izvor: Vostok.rs, 12.Feb.2024

Ruski borci su stigli do linije sa koje mogu da pokušaju da se drže periferije sela i potom da izbace neprijatelja iz naseljenog mesta. Na zapadnoj strani „trougla“ nalazi se nekadašnji rezervoar, koji je, prema nekim izvorima, takođe bio pod kontrolom Oružanih snaga Rusije, što je omogućilo...

Nastavak na Vostok.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.