Holivudska glumica razbesnela sve: Izgledam kao ukrajinska lutka na naduvavanje FOTO

Izvor: B92, 22.Feb.2024, 14:06

Holivudska glumica razbesnela sve: "Izgledam kao ukrajinska lutka na naduvavanje" FOTO

Megan Foks je na udaru negativnih komentara po društvenim mrežama nakon jedne objave sa Tejlor Svift.

Glumica koja je inače poznata po svom ekscentričnom ponašanju, Megan Foks, ovog puta je otišla korak dalje i navukla gnev čak i onih koji su je podržavali.

Ona se našla na jednom slavlju u društvu svog partnera Mašin Gan Kelija, a s njima su bili i Tejlor Svift sa svojim dečkom Trevisom Kelsijem. Megan je objavila zajedničku fotografiju, a opis ispod iste >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je mnoge razbesneo.

"O, moj Bože, pogledajte koliko drugačije ne izgledam. Ispostavilo se da je to bila samo mračna slika s mobilnog na kojoj izgledam kao ukrajinska lutka na naduvavanje. Ali, u stvarnosti izgledam kao jedna od onih super skupih realističnih silikonskih lutaka za seks koje se mogu nabaviti samo u Japanu", napisala je glumica.

To je bilo dovoljno da se komentatori obruše na nju, pa se Megan Foks ponovo našla na meti, svojom krivicom.

"U stvarnosti izgledaš kao 40-godišnjakinja i nemaš nikakve veze s lepim devojkama iz Ukrajine", "Kakvo razočaranje", "Jako je bezobrazno od tebe što tako govoriš o Ukrajinkama, baš si se pokazala", "Baš si jadna", "Princezo, šta ti se dogodilo?" i "Pretpostavljam da je ksenofobija prema istočnoj Evropi još uvek prisutna u Holivudu", "Je l' ovo namerno ili ni ne znaš šta si napisala?", samo su neki od komentara ispod njene objave.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Rat u Ukrajini

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.