Holifild: Oprostio sam Tajsonu

Izvor: Sportski Žurnal, 01.Nov.2011, 18:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Holifild: Oprostio sam Tajsonu

Bivši svetski prvak u teškoj kategoriji Amerikanac Ivander Holifild izjavio je da je oprostio svom najvećem rivalu Majku Tajsonu koji mu je tokom borbe u junu 1997.odgrizao uvo.
– Tajson je tokom čitave karijere ring poistovećivao sa ulicom – opravdao je 49–godišnji Holifild postupak svog nekadašnjeg suparnika.

Holifild nedavno je izjavio da bi želeo da se bori za titulu prvaka sveta protiv braće Vitalija i Vladimira >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << Klička. On je napomenuo da ukrajinski bokseri u odbrani titule uvek idu na sigurno i da im je novac osnovni motiv.
– Za njih obojicu je najvažnje da nađu što veću ponudu. Oni žele da zgrnu što veću količinu novca protiv drugorazrednih boksera, a protiv mene ne žele da rizikuju – rekao je Holifild.

On je poručio da želi da završi karijeru osvajanjem objedinjene titule i dodao da bi u tom cilju mogao da pobedi obojicu ukrajinskih boksera.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.