Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 17.Nov.2023, 13:08

PKS potpisala memorandum o saradnji sa Trgovinsko-industrijskom komorom Ukrajine

Memorandum o saradnji između Privredne komore Srbije i Trgovinsko-industrijske komore Ukrajine potpisali su danas predsednik Trgovinsko-industrijske komore Ukrajine Genadij Čižikov i direktor Sektora za strateške analize, usluge i internacionalizaciju Privredne komore Srbije Mihailo Vesović. Vesović je poručio da mu je drago što Ukrajina, uprkos teškim uslovima, razmišlja kako da održi proizvodnju i sačuva svoje tržište.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Hil:Možemo da prepoznamo da Srbija i Ukrajina imaju zajedničke interese

Izvor: Beta Video, 17.Nov.2023

BEOGRAD - ``Možemo da prepoznamo da Srbija i Ukrajina imaju zajedničke interese koji mogu u budućnosti da se razvijaju na zadovoljstvo obe države``, kazao je ambasador SAD u Srbiji Kristofer Hil.(CH3)

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv

Nastavak na Beta Video...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.