Haos u Ukrajini: Gradonačelnik Harkova upucan u leđa, bori se za život!

Izvor: BKTV News, 28.Apr.2014, 14:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Haos u Ukrajini: Gradonačelnik Harkova upucan u leđa, bori se za život!

Proruski nastrojeni gradonačelnik grada Harkova na istoku Ukrajine, Genadij Kernes, bori se za život pošto je danas ranjen iz vatrenog oružja.

Kernes je pogođen metkom u leđa u napadu nepoznatih napadača, naveli su zvaničnici Harkova, a prenela agencija AFP.
“On je trenutno u operacionoj sali, a lekari se bore za njegov život”, navodi se u saopštenju.
Proruski aktivisti u gradu Lugansku na >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << istoku Ukrajine su danas proglasili Narodnu republiku i postavili Kijevu ultimatum.
Oni od centralnih ukrajinskih vlasti traže amnestiju za sve učesnike protestnog pokreta na istoku Ukrajine, priznanje ruskog kao državnog jezika i održavanje referenduma po pitanju samoopredeljenja regiona, preneo je danas Glas Rusije.
Ukoliko do 29. aprila njihovi zahtevi ne budu ispunjeni, aktivisti su obećali da će preduzeti “aktivne korake”.
Izvor: tanjug.rs
Tweet

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Atentat na zloglasnog gradonačelnika Harkova: Upucan u leđa dok je vozio bicikl

Izvor: Blic, 28.Apr.2014

Proruski nastrojeni gradonačelnik grada Harkova na istoku Ukrajine, Genadij Kernes, bori se za život pošto je danas ranjen iz vatrenog oružja. ..Kernes je pogođen metkom u leđa u napadu nepoznatih napadača, naveli su zvaničnici Harkova, a prenela agencija AFP..."On je trenutno u operacionoj sali,...

Nastavak na Blic...

Ranjen gradonačelnik Harkova, SAD i EU uvele nove sankcije Rusiji

Izvor: Večernje novosti, 28.Apr.2014

Proruski nastrojeni gradonačelnik grada Harkova na istoku Ukrajine, Genadij Kernes, bori se za život pošto je ranjen iz vatrenog oružja, saopštila je lokalna gradska skupština. Proruski aktivisti u gradu Lugansku na istoku Ukrajine su danas proglasili Narodnu republiku i postavili Kijevu ultimatum...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.