HIV POZITIVAN PEDOFIL NAPASTVOVAO DEVOJČICU (12) Nezapamćen horor u porodičnoj kući: Komšije čule vrisku i zapomaganje ali je pomoć došla prekasno

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Avg.2023, 12:36

HIV POZITIVAN PEDOFIL NAPASTVOVAO DEVOJČICU (12) Nezapamćen horor u porodičnoj kući: Komšije čule vrisku i zapomaganje ali je pomoć došla prekasno

Užas u Ukrajini.

Policija u Dnjepropetrovsku u Ukrajini uhapsila je starijeg muškarca zbog sumnje da je silovao devojčicu (12) u kući njegovih nekadašnjih prijatelja.

Okružno tužilaštvo navelo je da je osumnjičeni došao do kuće u Sinelnikovu, gde su nekad živeli njegovi prijatelji, a kada je shvatio da u njoj živi druga porodica sa decom, te da roditelji nisu kod kuće, upao je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << unutra i napastvovao devojčicu, prenosi Obozrevatel.

U trenutku zločina sa devojčicom u kući je bio i mlađi brat, koji je od straha pobegao u dvorište i sakrio se.

Komšije su čule vriske devojčice i kako doziva upomoć, te su odmah dozvali policiju, koja ga je odmah i uhapsila.

Tokom istrage ustanovljeno je da je u pitanju osoba kojoj je pre više od decenije dijagnostifikova HIV.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.