Granatirana topionica na istoku Ukrajine, poginuo jedan radnik

Izvor: Blic, 22.Maj.2015, 09:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Granatirana topionica na istoku Ukrajine, poginuo jedan radnik

Najveća ukrajinska topionica "Metinvest" danas je saopštila da je jedan radnik poginuo, a dva su ranjena, u granatiranju njene fabrike koksa u istočnoj Ukrajini dok su oprema fabrike i transportna infrastruktura oštećene.

- To je bilo najjače granatiranje od proglašenja prekida vatre - saopštio je "Metinvest", preneo je Rojters.

Zbog jučerašnjeg granatiranja fabrika nije u mogućnosti da isporuči završene proizvode niti da primi zalihe sirovina, a proizvodnja je obustavljena, navedeno je u saopštenju.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Ukrajina: Granatirana fabrika, radnik poginuo

Izvor: Vesti-online.com, 22.Maj.2015

Najveća ukrajinska topionica "Metinvest" saopštila je da je jedan radnik poginuo, a dva su ranjena, u granatiranju njene fabrike koksa u istočnoj Ukrajini dok su oprema fabrike i transportna infrastruktura oštećene...- To je bilo najjače granatiranje od proglašenja prekida vatre - saopštio je...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.