Izvor: JUGpress.com, 24.Maj.2019, 23:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Golman “Radnika” Vasiljevic pozvan u reprezentaciju

SURDULICA

Selektor reperezentacije Srbije, Mladen Krstajić, objavio je spisak igrača na koje računa za kvalifikacione mečeve protiv Ukrajine u Lavovu 7.juna i tri dana kasnije sa Litvanijom u Beogradu.

Podsetimo, na startu kvalifikacija za plasman na Evropskom prvenstvu naša reprezentacija je osvojila bod, igrajući nerešeno 1:1 na gostovanju u Portugaliji.

Među pozvanim igračima je i >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << golman Radnika, Nikola Vasiljević, što je svakako lepo priznanje za čuvara mreže superligaša iz Surdulice. Pored Vasiljevića od golmana su pozvani Marko Dmitrović i Nikola Rajković.

PodeliteClick to share on Facebook (Opens in new window)Kliknite ovdje za dijeljenje na Twitteru (Opens in new window)Kliknite za slanje emaila prijatelju (Opens in new window)Click to share on Skype (Opens in new window)

I ovo Vam može biti interesantno
Pogledaj vesti o: Rat u Ukrajini

Nastavak na JUGpress.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.