Gađana stambena zgrada u Kijevu, dvoje mrtvih

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 14.Mar.2022, 09:16

Gađana stambena zgrada u Kijevu, dvoje mrtvih

Dve osobe su poginule, a tri povređene kada je granata jutros pogodila jednu stambenu zgradu na severozapadu Kijeva, saopštile su ukrajinske službe za vanredne situacije, a prenosi "Gardijan".

"U 07:40 časova, u devetospratnoj stambenoj zgradi pronađena su tela dve osobe, tri osobe su hospitalizovane, a devet je zbrinuto na licu mesta", navodi se u saopštenju tih službi.

Još 15 ljudi je navodno spašeno >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << iz požara, a 63 evakuisano.

Vatra je, kako je saopšteno, ugašena nešto pre 8:00 časova po lokalnom vremenu.

Devetospratnica se navodno zapalila usled ruskog granatiranja koje je usledilo posle 5:00 časova ujutru po lokalnom vremenu.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.