GRUVALO SA SVIH STRANA: Ukrajina jutros otpočela granatiranje Donjecka

Izvor: Kurir, 10.Nov.2015, 14:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

GRUVALO SA SVIH STRANA: Ukrajina jutros otpočela granatiranje Donjecka

Ukrajinske snage su ispalile oko 20 projektila na položaje jedinica samoproglašene Donjecke narodne republike (DNR) na području Debaljceva, saopštio je danas portparol bezbednosnih službi DNR.

"Tokom granatiranja u jutarnjim časovima, ukrajinske snage su ispalile više od 20 projektila na položaje DNR blizu Debaljceva, od kojih su šest bili kalibra 120 milimetara", rekao je portparol.

Gradonačelnik Debaljceva Aleksej Granovski prethodno je saopštio da >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << je ukrajinska vojska pokušala da probije liniju odbrane DNR u blizini grada i da je koristila "teško i ručno naoružanje".

Granovski je istakao da još nema informacija o civilnim žrtvama i razaranju stambenih objekata.

Autor: Tanjug

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Donjeck tvrdi da su ukrajinske snage ispalile 20 projektila blizu Debaljceva

Izvor: Blic, 10.Nov.2015

Ukrajinske snage su ispalile oko 20 projektila na položaje jedinica samoproglašene Donjecke narodne republike (DNR) na području Debaljceva, saopštio je danas portparol bezbednosnih službi DNR..."Tokom granatiranja u jutarnjim časovima, ukrajinske snage su ispalile ne manje od 20 projektila na položaje...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.