Evakuisani putnici iz aerodroma u Rostovu

Izvor: Radio 021, 24.Avg.2014, 16:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Evakuisani putnici iz aerodroma u Rostovu

Svi putnici i osoblje evakuisano je iz ruskog aerodroma u Rostovu na Donu.

"Tražili smo od svih putnika i prisutnih zaposlenih da napuste aerodromsku zgradu i pređu na drugu stranu preko puta aerodroma zbog informacija koje smo primili", navele su aerodromske službe, ne precizirajući detalje.

Iz Rostova na Donu danas stižu informacije da su u tom gradu na jugu Rusije evakuisani i ruski granični prelazi, nakon granatiranja na ukrajinskoj teritoriji, izjavio je portparol >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << carinske službe.

Evakuisani su službenici sa graničnog prelaza Matvejev Kurgan, koji je između Rusije i Ukrajine, rekao je portparol. On je precizirao da nije bilo prelaska granice, a da je evakuacija obavljena nešto pre podneva po lokalnom vremenu zbog pucnjave u Ukrajini.

Niko od ruskog osoblja i putnika nije povređen, a prema prvim izveštajima, nije bilo ni materijalne štete na pomenutim graničnim prelazima.

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.