Eustream: Ruski gas preko Ukrajine stiže u Evropu bez prekida

Izvor: Vostok.rs, 18.Jun.2014, 11:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Eustream: Ruski gas preko Ukrajine stiže u Evropu bez prekida

18.06.2014. -

Ruski gas stiže u Slovačku preko Ukrajine u uobičajenom režimu, rekao je Vagram Čugurjan, predstavnik slovačke kompanije Eustream, koja obezbeđuje isporuku ruskog gasa u Slovačku i transportuje ga u druge evropske zemlje.

Prema rečima Čugurjana, rukovodstvo firme je upoznato sa današnjim događajima na tranzitnom gasovodu Urengoj-Pomari-Užgorod, u Poltavskoj oblasti >> Pročitaj celu vest na sajtu Vostok.rs << Ukrajine, preko kog se ruski gas isporučuje u Evropu. Operatori Eustream konstantno kontrolišu situaciju i spremni su da reaguju na bilo kakve probleme u isporukama gasa.

Čitajte više na Ukrajina iz minuta u minut

Izvor: Glas Rusije, foto: zn.ua    

Nastavak na Vostok.rs...






Povezane vesti

Eksplozija ugrožava dotok gasa?

Izvor: B92, 18.Jun.2014

Moskva -- Izvršni direktor MOL-a Jozef Molnar nije isključio probleme u tranzitu ruskog gasa u Evropu nakon eksplozije na ukrajinskom gasovodu Urengoj-Pomari-Užgorod..."Takvi događaji mogu prekinuti isporuku", rekao je on Itar tasu...Molnar je dodao da ranije nisu primećeni prekidi u tranzitu gasa...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.