Erdogan zamolio Putina da oslobodi ukrajinske mornare

Izvor: Vostok.rs, 08.Dec.2018, 15:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Erdogan zamolio Putina da oslobodi ukrajinske mornare

Turski predsednik Redžep Tajip Erdogan izjavio je da je zamolio svog ruskog kolegu Vladimiru Putinu da oslobodi ukrajinske mornare koji su uhapšeni nakon incidenta u Kerčkom moreuzu.
„Nakon incidenta razgovarao sam telefonom sa obe strane, prvo sa Putinom, a posle i sa Petrom Porošenkom, i preneo molbu. Videćemo kako će se dalje razvijati situacija, nadam se pozitivno“, naveo je. Turski predsednik je dodao i da se trenutno sprovodi istraga o incidentu, nakon čega će biti doneta odluka. „U ovakvim situacijama na nama je samo da zamolimo, više od toga ne možemo ništa da učinimo“, dodao je Erdogan. Čitajte više na Ukrajina i Novorusija iz minuta u minut
Pogledaj vesti o: Vladimir Putin

Nastavak na Vostok.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.