Er Srbija odložila početak letova za Kijev

Izvor: Beta, 03.Apr.2014, 16:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Er Srbija odložila početak letova za Kijev

BEOGRAD, 3. aprila 2014. (Beta) - Srpska aviokompanija Er Srbija (Air Serbia) saopštila je u četvrtak da je do daljeg odložila početak saobraćaja za Kijev, zbog nestabilne situacije u Ukrajini.

"Bezbednost naših gostiju i posade je na prvom mestu", izjavio je generalni direktor Er Srbije Dane Kondić.

Er Srbija će, prema njegovim rečima, putnicima koji su kupili karte refundirati troškove i ponuditi pomoć pri nalaženju alternativnih linija za putovanje u >> Pročitaj celu vest na sajtu Beta << Ukrajinu.

Kako se navodi, prvi let na liniji za Kijev bio je predvidjen za 29. maj, a srpska nacionalna aviokompanije je trebalo da na toj liniji.

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Er Srbija odložila početak letova za Kijev

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 03.Apr.2014

Srpska aviokompanija Er Srbija (Air Serbia) saopštila je danas da je do daljeg odložila početak saobraćaja za Kijev, zbog nestabilne situacije u Ukrajini.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.