Entoni Blinken u Kijevu

Izvor: VOA, 06.Sep.2023, 23:17

Entoni Blinken u Kijevu

Američki državni sekretar Entoni Blinken najavio je novu pomoć Ukrajini u ukupnom iznosu većem od milijardu dolara tokom posete prestonici te zemlje. Blinken, koji se susreo sa predsednikom Volodimirom Zelenskim i šefom diplomatije Dmitrijem Kulebom poručio je da ohrabruje napredak koji Ukrajina ostvaruje u kontraofanzivi ruskoj agresiji.

Nastavak na VOA...






Povezane vesti

"NASTAVIĆEMO DA BUDEMO NA UKRAJINSKOJ STRANI" Blinken se u Kijevu sastao sa Zelenskim, najavio novu pomoć MILION DOLARA vrednu (VIDEO)

Izvor: Blic, 07.Sep.2023, 00:23

Američki državni sekretar Entoni Blinken sastao se danas u Kijevu sa predsednikom Ukrajine Volodimirom Zelenskim. Blinken je tom prilikom najavio novu pomoć Ukrajini u ukupnom iznosu većem od milijardu dolara.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta VOA. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta VOA. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.