Eksplozije u tri provincije Rusije na granici sa Ukrajinom

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 27.Apr.2022, 08:08

Eksplozije u tri provincije Rusije na granici sa Ukrajinom

Serija eksplozija čula se u ranim satima u sredu, 27. aprila, u tri ruske provincije koje se graniče sa Ukrajinom, saopštile su vlasti, a skladište municije u pokrajini Belgorod zapalilo se otprilike u isto vreme, javlja agencija Rojters. Regionalni guverner Belgoroda Vjačeslav Gladkov rekao je da je požar u skladištu municije u blizini sela Stara Nelidovka ugašen i da nema povređenih civila. Rusija je ovog meseca optužila Ukrajinu da je helikopterima napala skladište goriva u Belgorodu...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Serija eksplozija u ranim jutarnjim satima u tri ruske provincije koje se graniče sa Ukrajinom

Izvor: Danas, 27.Apr.2022

Serija eksplozija čula se u ranim satima jutros u tri ruske provincije koje se graniče sa Ukrajinom, saopštile su ruske vlasti, a skladište municije u pokrajini Belgorod zapalilo se otprilike u isto vreme, javlja agencija Rojters.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.