Eksplozija u ukrajinskom vozu - devet povređenih

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 25.Jan.2010, 15:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Eksplozija u ukrajinskom vozu - devet povređenih

KIJEV - Devet osoba povređeno je danas u eksploziji u vozu na liniji Černovci-Kijev, saopštilo je ukrajinsko ministarstvo unutrašnjih poslova.

"U eksploziji je povređeno sedmoro putnika i dvojica konduktera. Prema prvim informacijama, eksploziju je izazvala boca sa gasom koju je nosio jedan od putnika", rekla je predstavnica za štampu ministarstva Ina Kisel, prenela je agencija Itar-Tas.

Ona je dodala da bi uskoro mogao biti pokrenut krivični postupak protiv putnika.

Vagon u kojem je došlo do eksplozije odvojen je od ostatka kompozicije, a voz je nastavio put.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Devet osoba povređeno u eksploziji u vozu u Ukrajini

Izvor: Blic, 25.Jan.2010

Devet osoba je danas povređeno u eksploziji u vozu na liniji Černovci-Kijev, saopštilo je ukrajinsko ministarstvo unutrašnjih poslova..."U eksploziji su povređeni sedmoro putnika i dva konduktera. Prema prvim informacijama, eksploziju je izazvala boca sa gasom koju je nosio jedan od putnika", rekla...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.