EURO2012 na Blicsport.rs!

Izvor: Blic, 01.Jun.2012, 17:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

EURO2012 na Blicsport.rs!

Sedam dana je ostalo do najvećeg fudbalskog takmičenja u ovoj godini, Evropskog prvenstva koje zajedničkim snagama od 8. juna organizuju Poljska i Ukrajina. Sedam dana, ali zašto čekati - EURO2012 je već svima u mislima, zar ne? Blicsport.rs vam nudi nezaboravno 40-dnevno druženje uz zvezde evropskog fudbala u našem novom specijalu!

Počev od prvog dana juna, sve do desetog jula, Blicsport.rs specijal >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << EURO2012 biće mesto na kome ćemo, svi zajedno, pratiti zbivanja u Poljskoj i Ukrajini, na mečevima, oko njih, između i posle njih, i to baš kao što ste navikli - uživo!

Od jutra do mraka, uz naš Blog uživo, sve vesti na jednom mestu. Zbivanja na terenu iz minuta u minut, sa svakog meča. Reakcije iz tabora aktera, zainteresovanih strana i stručnjaka. Dešavanja na tribinama i izvan njih. Pripreme se bliže kraju, ali mi već počinjemo. Sada.

Opširnije na našem specijalu Euro 2012
Pogledaj vesti o: Rat u Ukrajini

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.