EP U FUTSALU: Španci lako izašli na kraj sa Mađarima (FOTO)

Izvor: HotSport.rs, 02.Feb.2016, 23:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

EP U FUTSALU: Španci lako izašli na kraj sa Mađarima (FOTO)

Nakon što je u prvom meču šampionata Srbija savladala Sloveniju do tri boda je došla i Španija koja je u premijernom meču grupe B savladala Španiju sa 5:2 (3:0).

Već posle prvih 20 minuta “crvena furija” je imala tri gola prednosti pa je pitanje koje se nametalo bilo samo sa koliko razlike će biti poraženi Mađari. Dva gola za Španiju postigao je Migelin, a oba za Mađare Drot.
Pored ove dve selekcije u grupi B nalazi se još selekcija Ukrajine koja je u 1. kolu bila slobodna.
Pogledaj vesti o: Rat u Ukrajini

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

EP - Pet hiljada ljudi gledalo pobedu Španije u ''Areni''! (foto)

Izvor: Sportske.net, 03.Feb.2016, 00:51

Futsal reprezentacija Španije pobedila je večeras Mađarsku sa 5:2 prvoj utakmici Grupe B na Evropskom prvenstvu u Beogradu...U Beogradskoj areni Španija je povela autogolom Petera Nemeta u osmom minutu, Bebe je duplirao vođstvo u 15. minutu, a tri gola prednosti "crvenoj furiji" doneo je Migelin...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.