Izvor: Blic, 07.Jul.2023, 09:18

"EKSKLUZIVNO "Kralj" dušeka za "Blic Biznis": Kako nam su nam kredit, rat i sankcije "načele" komaniju, šta ćemo sada raditi i gde je Srbija u celoj priči

Zbog rusko-ukrajinskog rata izgubili smo treće najveće tržište, u Ukrajini nam je i uništeno skladište robe, a još veće posledice po biznis imale su sankcije zbog čega smo morali da zatvorimo kompaniju u Rusji, ali i da vratimo celokupan dug VTB banci, rekao je u ekskluzivnoj izjavi za "Blic Biznis" Sandi Češko, tvorac Dormea koji je u 20 zemalja sveta pravio i po pola milijarde evra prihoda godišnje, a sada zbog globalnih problema trpi ozbiljne posledice.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.